VC Blijham

de leukste Volleybalvereniging van Oost-Groningen!

 

.....VC-BLIJHAM SHOP...... ..........KLIK HIER.......... Op deze webshop sportkleding inzien en direct bestellen.

Recreatief

Lekker volleyballen ? Dat kan ook bij VC Blijham. Kom gezellig meespelen of neem voor meer informatie contact op met onze secretaris. Bekijk onze trainingstijden.


Nieuwe leden 

Lijkt het je leuk om te gaan volleyballen, recreatief? Dan mag je gratis en geheel vrijblijvend 3x gratis meetrainen. Uiteraard hopen we dat je het naar je zin hebt en lid wilt worden van onze vereniging. Na 3x trainen ontvang je van de trainer een inschrijfformulier, die je dan weer ingevuld bij de trainer kan inleveren. We verwelkomen graag nieuwe leden!


Contributie

De contributie wordt door middel van verplichte automatische incasso geïnd bij de leden! Hiervoor geef je als lid toestemming aan onze penningmeester, middels het inschrijfformulier van VCB.


Contributie per kwartaal

Jeugdleden

€ 25,00

Recreanten senior

€ 30,00


Lidmaatschap opzeggen

Recreatieve leden kunnen per kwartaal opzeggen. Indien de opzegging bijvoorbeeld op 1 februari ontvangen wordt dan dient het 1e kwartaal (jan/feb/mrt) nog te worden betaald. De opzegging dient ten minste 1 maand voor inning van de contributie ontvangen zijn!


Kledingvoorschriften

Kleding is aan te schaffen via onze webshop bij onze sponsor EM Sporting (klik op link). Vereisten voor het volleyballen zijn sportkleding, zaalschoenen en kniebescherming. Vragen m.b.t. kleding, aanschaf, sponsoring, etc. kunnen aan de secretaris gesteld worden. 
E-mailen