VC Blijham

de leukste Volleybalvereniging van Oost-Groningen!

.....VC-BLIJHAM SHOP...... ..........KLIK HIER.......... Op deze webshop sportkleding inzien en direct bestellen.

Taken leden

De leden van VC Blijham hebben naast volleyballen een aantal (verplichte) taken. Hiermee zorgen we ervoor dat niet alle werkzaamheden bij een kleine groep leden terechtkomen. Zo is ieder senior lid verplicht de scheidsrechterscursus te volgen en een paar wedstrijden per seizoen te fluiten. Daarnaast wordt er wekelijks een zaalwacht aangewezen. 

  • Zaalwachttaken: De taken van de zaal wacht vind je in de bijlage. Als zaalwacht moet je 45 minuten voor aanvang van de wedstrijd in de zaal aanwezig zijn. Houd hiermee rekening wanneer je bent ingepland.
  • Wijzigingen: indien je verhinderd bent op een geplande datum dan regel je zelf vervanging binnen je eigen team. Ook wanneer je graag samen wilt fluiten regel je zelf een 2e scheidsrechter uit jouw team. Deze wijzigingen moeten worden doorgegeven aan (scheidsrechtercoördinator).  
Zaalwacht instructie
Versie maart. 2022
Taken zaalwacht 2021-2022 (1).docx (18.79KB)
Zaalwacht instructie
Versie maart. 2022
Taken zaalwacht 2021-2022 (1).docx (18.79KB)
Gebruiksregels Binnensport accommodatie 2020
Gebruiksregels binnensportaccommodaties gemeente Westerwolde in corona.docx (764.2KB)
Gebruiksregels Binnensport accommodatie 2020
Gebruiksregels binnensportaccommodaties gemeente Westerwolde in corona.docx (764.2KB)

 Recreatief

Lekker volleyballen zonder wedstrijd verplichting? Dat kan ook bij VC Blijham. Kom gezellig meespelen of neem voor meer informatie contact op met onze secretaris. Bekijk onze trainingstijden.

Nieuwe leden 

Lijkt het je leuk om te gaan volleyballen, recreatief of in teamverband? Dan mag je gratis en geheel vrijblijvend een maand meetrainen. Nieuwe leden zijn bij VC Blijham van harte welkom. 

Uiteraard hopen we dat je het naar je zin hebt en lid wilt worden van onze vereniging. Het onderstaande aanmeldingsformulier kun je ingevuld inleveren bij je trainer of Ledenadministratie. 

Aanmeldingsformulier nieuwe leden

We verwelkomen graag nieuwe leden!

Contributie

De contributie wordt door middel van verplichte automatische incasso geïnd bij de leden! Onderstaande bedragen zijn inclusief bondscontributie  (in rekening gebracht door de NeVoBo). Tevens word er elk kwartaal een bedrag gestort in kledingfonds om de oude en versleten t-shirts te kunnen vervangen. Dit geld alleen voor de competitie spelende leden.


Contributie per kwartaal

Jeugdleden

€ 17,50

Jeugdleden competitie spelend

€ 35,00 (incl shirtgeld)

Recreanten senior

€ 20,00

Senioren competitie

€ 42,00 (incl shirtgeld)

Lidmaatschap opzeggen

Competitie spelende leden dienen hun lidmaatschap schriftelijk of per e-mail voor 31 mei bij de secretaris op te zeggen. Tot die tijd blijft hij/zij lid van de vereniging en wordt er dus contributie geïncasseerd. Ontvangen wij de opzegging na 31 mei dan dient de volledige contributie voor het nieuwe seizoen te worden betaald.

Recreatieve leden kunnen per kwartaal opzeggen. Indien de opzegging bijvoorbeeld op 1 februari ontvangen wordt dan dient het 1e kwartaal (jan/feb/mrt) nog te worden betaald. De opzegging dient ten minste 1 maand voor inning van de contributie ontvangen zijn!

Het inventarisatieformulier voor het volgende seizoen is geen opzegbriefje!

Kledingvoorschriften

Wedstrijdkleding is aan te schaffen via onze webshop bij onze sponsor EM Sporting (klik op link). De kleur van de wedstrijdkleding voor VC Blijham is aan regels gebonden. Een team dient een blauw shirt en per team een gelijke kleur broek te dragen. De heren dragen een witte broek, de dames een kobalt blauwe. Vragen m.b.t. kleding, aanschaf, sponsoring, etc. kunnen aan de secretaris gesteld worden. 
Vertrouwenscontactpersoon

VC Blijham wil een vereniging zijn waar iedereen met plezier kan volleyballen. Met het aanstellen van een vertrouwenscontactpersoon (VCP) wil het bestuur ervoor zorgen dat de vereniging een veilige plaats is en blijft. Je kunt bij de VCP terecht met vragen over bijvoorbeeld: pesten en gepest worden, discriminatie, grensoverschrijdend gedrag (de manier waarop je benaderd en/of aangeraakt wordt door een teamlid, trainer of coach ervaar je als onprettig). De vertrouwenscontactpersoon luistert naar je verhaal en helpt je zoeken naar mogelijkheden om de situatie op te lossen. Informatie wordt vertrouwelijk behandeld en er gebeurt niets wat je niet weet. De VCP kan je helpen om een klacht in te dienen bij bijvoorbeeld de vereniging. Maar gewoon even praten kan ook. De VCP binnen VC Blijham is Trijnie Wieringa, telefoon nummer  0597-562850. Ze is direct te bereiken of via een van de bestuursleden.

Een wedstrijd kan gewijzigd worden wanneer aan de volgende voorwaarden wordt voldaan:  

  1. Een aanvraag voor wedstrijdwijziging moet minimaal 2 dagen voor de oorspronkelijk vastgestelde speeldatum, voorzien van de goedkeuring van beide verenigingen, via de website zijn ingediend;
  2. Wedstrijden tussen twee teams van dezelfde vereniging moeten uiterlijk op 1 maart van het seizoen, al dan niet na wijziging  zijn vastgesteld.
  3. Wedstrijden, oorspronkelijk vastgesteld in de periode tot 1 april mogen niet naar 1 april of later worden gewijzigd;
  4. Wedstrijden, vastgesteld in de periode vanaf 1 april mogen uitsluitend naar een datum voorafgaand aan de oorspronkelijke datum worden gewijzigd;
  5. Alleen wanneer een wedstrijdwijziging inspanning van medewerkers of vrijwilligers van de Nevobo vereist, worden de administratiekosten (€ 10) voor een wedstrijdwijziging in rekening gebracht bij de vereniging, die het verzoek indient. 

E-mailen