VC Blijham

de leukste Volleybalvereniging van Blijham!

NIEUWS

26 mei: MidZomerVolleybalToernooi

Op zaterdag 26 mei vindt ons jaarlijkse volleybaltoernooi weer plaats. Elk team bestaat uit 4 spelers waarvan maximaal 2 Nevobo competitie spelers

De minimumleeftijd voor deelname is 14 jaar. De deelnemers worden om 18:30 verwacht in de Manege. Het toernooi begint om 19:00 uur. De deelnamekosten bedragen € 8,00 per team.

Volwassenen klik hier voor flyer, voor het jeugdtoernooi klik hier voor flyer.

Jeugd Volleybal Kamp 2018

Op 1, 2 en 3 juni 2018 is het weer zover, het jaarlijkse VC Blijham jeugd volleybalkamp. Dit jaar hebben we een groepskampeerveld en tenten gehuurd op camping “De Vledders” in Schipborg. We hebben er weer zin in en maken er samen een sportief maar vooral ook gezellig weekend van. Klik hier voor Flyer.

Jeugdteam MB1 Is Kampioen!

Op zaterdag 10 maart is B1 kampioen geworden.

Met nog 3 wedstrijden te gaan, hoefden ze nog maar 2 sets te winnen om kampioen te worden.

Er waren een heleboel supporters aanwezig om de meiden aan te moedigen en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. De meiden hebben alle 3 sets met overtuiging gewonnen.

De jeugdcoördinator en de activiteitencommissie hadden een feestje georganiseerd in de kantine van de ijsvereniging "Het scheuveltje". De meiden maakten echter eerst een ererondje door het dorp. Op de fiets, voorzien van toeters en spandoek. Meer foto's op  Contact & foto pagina 


Vacature: Voorzitter gezocht !

Per 1 juli 2018 zal Sylvia Fokkens stoppen met haar voorzitterschap bij de VCB. Daarom zijn we op zoek naar een opvolger/opvolgster voor de taken van de voorzitter. Heb jij interesse en wil je meer informatie? Neem dan contact op met het bestuur via secretaressevcb@live.nl. 


Ingevulde vacatures: 

  1. Wedstrijdsecretariaat: Vanaf 1 januari 2018 heeft Jack PLoeger de functie van wedstrijdsecretaris op zich genomen. Bas Hartog geeft langzaam zijn taken over aan Jack. Bedankt Jack
  2. Leden Technische Commissie: In de technische commissie was alleen Janet Renken overgebleven, dat was nauwelijks te doen. Daarom zijn we ook blij te vermelden dat Wim van Echten en Sandra Gelling de TC komen versterken. Bedankt Wim en Sandra!


Activiteiten programma en organisatie 2017-2018

Activiteit

Maand

2018

Zomer afsluiting BBQ

juni

Heren 1

Jeugdkamp

Juni / Juli

Dames 2

Banketstaven actie

november

Bestuur

Kersttoernooi

december

Bestuur

Feestavond 

Maart

Dames 2

MZVT

26 mei

Dames 1 & Heren 2

Ledenpas

Met ingang van seizoen 2015-2016 ontvangen alle leden van VCB een ledenpas. Hiermee kun je gebruik maken van leuke kortingen van onze sponsoren. Lees verder op de pagina ledeninfo.