VC Blijham

de leukste Volleybalvereniging van Blijham!

NIEUWS 


Heren 1 Kampioen!!

Heren 1 is kampioen in de 3e klasse van de Nevobo competitie. De heren speelden de laatste seizoenen al 2e klasse maar omdat het team aangevuld werd met nieuwe spelers was besloten om een niveau lager in te stappen. De heren hebben echter duidelijk laten zien dat ze niet thuishoren in de 3e klasse! Ze mogen trots zijn op hun resultaat met slechts 6 verloren sets afgelopen seizoen. 

Heren, heel veel succes komend jaar in de 2e klasse!!

Stukken Algemene Ledenvergadering 

Op maandag 25 maart hebben we een extra Algemene Ledenvergadering gehad. Tijdens de vergadering is o.a. gesproken over de missie en de visie van de vereniging. Zijn diverse officiële stukken (statuten, huishoudelijk reglement, gedragscode, privacyverklaring) besproken en goedgekeurd door de aanwezige leden. Alle stukken die zijn besproken staan vanaf heden op deze website onder het nieuwe tabblad Bestuur. Zodat iedereen ze ten allen tijde kan inzien. 

Sponsorkliks - nu ook in App-store en Android! 

Wil jij VC Blijham ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan je online aankopen doet via SponsorKliks. Om het nog eenvoudiger te maken voor jullie is de SponsorKliksapp (voor Android en Apple) ontwikkeld. Bestel dus nu je online inkopen via SponsorKliks. Voor jou een kleine moeit, voor de vereniging direct inkomsten. Als alle leden hier gebruik van maken kan dit een mooi bedrag opleveren. 

Activiteiten programma en organisatie 2018-2019

Activiteit

Maand

2019

Zomer afsluiting BBQ

juni

Heren 1

Banketstaven actie

november

Bestuur

Kersttoernooi

december

Bestuur

Feestavond 

Maart

Dames 2

MZVT

mei

Dames 1 & Heren 2