VC Blijham

de leukste Volleybalvereniging van Blijham!

NIEUWS 

Scheidsrechterschema (versie 2) 

Het scheidsrechterschema voor het hele seizoen is bekend. Jan Koning, onze scheidsrechter coördinator, heeft zijn best gedaan iedereen goed in te delen. Mocht je niet kunnen op de vermelde datum in het schema, regel dan zelf een vervanger uit je eigen team. Zodra dit geregeld is graag doorgeven aan Jan Koning. 

De regels blijven zoals voorheen, kan iemand niet op de genoemde tijd, dan zelf een vervanger aanwijzen/regelen en dit per mail aan Jan Koning doorgeven. Veel fluitplezier!


Taken Zaalwacht

De taken van de zaal wacht vind je in de bijlage. Heb je zaalwacht dienst dan moet je 45 minuten voor aanvang van de wedstrijd in de zaal aanwezig zijn, dit is gewijzigd tov afgelopen seizoen. Houd hier rekening mee dus. 

zaalwacht.pdf (20.23KB)
zaalwacht.pdf (20.23KB)


Banketstaven actie

Om de kas van de vereniging te spekken houden we elk jaar een banketstavenactie in de maand november. De opbrengst van de actie wordt gebruikt om regelmatig nieuwe ballen en materialen te kopen en de contributie laag te houden. Dus iedereen profiteert van deze actie.


Trainers gezocht

Momenteel zijn wij op zoek naar een enthousiaste trainer/trainster voor:

Meisjes B - 2e klasse ( momenteel op de donderdag avond 18.30 – 20.00)

Dames 1 - 3e klasse ( momenteel op de maandagavond 19.45 – 21.15)

                Evt een uitwijk mogelijkheid naar de woensdag avond   

Affiniteit met volleybal is uiteraard vereist, het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring. 

Heb je belangstelling of vragen neem gerust vrijblijvend contact op met Janet Renken (Technische commissie) h.renken@ziggo.nl


Sponsorkliks - nu ook in App-storen en Android! 

Wil jij VC Blijham ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan je online aankopen doet via SponsorKliks. Om het nog eenvoudiger te maken voor jullie is de SponsorKliksapp (voor Android en Apple) ontwikkeld. Bestel dus nu je online inkopen via SponsorKliks. Voor jou een kleine moeit, voor de vereniging direct inkomsten. Als alle leden hier gebruik van maken kan dit een mooi bedrag opleveren. 

Activiteiten programma en organisatie 2018-2019

Activiteit

Maand

2018

Zomer afsluiting BBQ

juni

Heren 1

Banketstaven actie

november

Bestuur

Kersttoernooi

december

Bestuur

Feestavond 

Maart

Dames 2

MZVT

mei

Dames 1 & Heren 2

Ledenpas

Met ingang van seizoen 2015-2016 ontvangen alle leden van VCB een ledenpas. Hiermee kun je gebruik maken van leuke kortingen van onze sponsoren. Lees verder op de pagina ledeninfo.