VC Blijham

de leukste Volleybalvereniging van Blijham!

Voor alle sporters in de gemeente Westerwolde,

Afgelopen dinsdag 2 november heeft het kabinet met een persconferentie weer een aanscherping van de corona-spelregels gepresenteerd. De teugels zijn behoorlijk aangehaald en hierbij is de sportbranche zeker niet gespaard.

De belangrijkste maatregelen voor sport vanaf zaterdag 6 november a.s.

•       De basisregels blijven van kracht, waaronder het dringende advies om voor en na het sporten 1,5 meter afstand van anderen te houden.

•       Bij het betreden van een binnensportlocatie geldt dat een Corona Toegangsbewijs (CTB) verplicht is vanaf 18 jaar voor zowel sporters als publiek.

Dit geldt dus voor de volledige binnensport en ook voor kleedkamers, toiletten en kantines én de buitenterrassen van buitensportlocaties.

De sportaanbieders checken het CTB in combinatie met een identiteitsbewijs. Voor de binnensport bij de ingang van de accommodatie; voor de buitensport bij de ingang van de binnenruimte en van het buitenterras.

•       Voor mensen met een functie op of in de sportaccommodatie geldt de CTB-verplichting niet.

Dit betreffen o.a. onderhoudsmensen, trainers/coaches (ook van de uitclubs), bestuursleden, vrijwilligers, etc. Ouders en begeleiders die meerijden naar uitwedstrijden vallen hier niet onder. Zij moeten als publiek in de binnensport weer wel een CTB tonen.

•       Voor het samen reizen in een auto naar trainingen/wedstrijden zijn geen beperkingen. Gebruik hier vooral het gezonde verstand en maak samen afspraken hierover.

•       De vereniging mag buiten een “afhaalpunt” inrichten voor de verkoop van eten en drinken, zonder dat er een check op het CTB nodig is.

Komende zaterdag is het al 6 november. De overheid/gemeente heeft er begrip voor dat de praktische invoering van de CTB-controles tijd kost. Wij vragen jullie dit wel serieus op te pakken en de nodige voorbereidingen alvast te treffen.

Wij realiseren ons dat deze maatregelen een zeer zware wissel trekken op de vrijwilligers en medewerkers werkzaam in de sportbranche. We zullen met elkaar de schouders er onder moeten zetten om het tij weer te keren.

De sportaanbieders in Westerwolde hebben het afgelopen anderhalf jaar laten zien dat zij over veel creativiteit en veerkracht beschikken.

We rekenen dan ook nu weer op jullie (sportieve) medewerking!Oproep aan leerlingen van de basisschool, groep 5 tot en met 8


Is volleyballen iets voor jou? Doe dan mee vanaf woensdag 26 augustus!
Iedere woensdagmiddag van 18.00 tot 19.30 uur.


Beste SponsorKlikker,

Het Coronavirus heeft naast heel veel fysiek leed ook enorm veel impact op de economie. 

Naast dat het bedrijfsleven bijna volledig op z'n gat ligt zijn de consequenties voor veel verenigingen ook niet te overzien. De kantines zijn dicht en aangezien elke vorm van inkomsten voor verenigingen zo belangrijk is zal ook de clubkas van Volleybal Club Blijham daar flink onder te lijden hebben.

SponsorKliks vraagt daarom een ieder die Volleybal Club Blijham financieel in deze lastige tijden wil helpen onze nieuwe browser extentie te installeren (wanneer je Google Chrome gebruikt). Zodoende wordt het toch weer een stuk moeilijker om SponsorKliks te vergeten bij je volgende online aankoop.

De browser-extensie zorgt er namelijk voor dat bij de meeste winkels de SponsorKlikslink van Volleybal Club Blijham automatisch wordt meegegeven wanneer je zo'n webwinkel bezoekt. Je hoeft dus niet eerst naar de SponsorKlikspagina van Volleybal Club Blijham te gaan.


Een aantal webwinkels hebben (nog) geen toestemming gegeven om automatisch doorverwezen te worden. Voor deze winkels is het mogelijk om ze te installeren in je bladwijzerbalk.

Ga je in het vervolg via de bladwijzerbalk naar één van deze winkels dan wordt de SponsorKlikslink ook meegegeven. Je kan dus ongeacht op welke website je zit direct via deze knoppen Volleybal Club Blijham sponsoren.

Help Volleybal Club Blijham daarom in deze moeilijke tijden en installeer de SponsorKliks browser-extensie nu vanuit de Chrome Webstore.

Namens Volleybal Club Blijham en SponsorKliks bedankt voor jullie begrip!Sportmarkt Blijham een succes!

Circa 30 kinderen uit Blijham en omgeving hebben tijdens de sportmarkt op 5 oktober 2019 een clinic volleyballen gevolgd. Deze werden verzorgd door onze enthousiaste leden Janne Bouman en Judith Kor.

Na afloop van de clinic hebben een paar meisjes (van 10 tot 12 jaar) laten weten graag te willen volleyballen. Zodra we meer aanmeldingen krijgen, willen we proberen een vaste wekelijkse training te organiseren voor jongere jeugdleden (meiden EN jongens!!). Wil jij ook volleyballen en ben je jonger dan 15? Neem dan contact op met onze jeugdcoördinator . 

Buiten had VC Blijham een stand met informatie, tevens was hier de mogelijkheid om een rebus op te lossen. 

De hoofdprijs: gratis volleyballen tot het einde van 2019.

De juiste oplossing van de rebus was:“VC Blijham, de leukste volleybalvereniging van Blijham”

Uit de goede oplossingen hebben we 2 winnaars getrokken, zij hebben inmiddels bericht ontvangen Wij hopen uiteraard dat de winnaars ook na 2019 onze vereniging blijven versterken.  

  • Clinic3
  • Sportmarkt 1
  • Sportmarkt 4


Sponsorkliks - nu ook in App-store en Android! 

Wil jij VC Blijham ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan je online aankopen doet via SponsorKliks. Om het nog eenvoudiger te maken voor jullie is de SponsorKliksapp (voor Android en Apple) ontwikkeld. Bestel dus nu je online inkopen via SponsorKliks. Voor jou een kleine moeit, voor de vereniging direct inkomsten. Als alle leden hier gebruik van maken kan dit een mooi bedrag opleveren. 

Activiteiten seizoen 2019-2020

Er zijn momenteel geen berichten.
Activiteit

Maand

2020-2021, organisatie door: 

MZVT

nog nader te bepalen

Dames 2 & Heren 2

E-mailen