VC Blijham

de leukste Volleybalvereniging van Blijham!

NIEUWS 

Teamindeling bekend 

De nieuwe teamindeling voor de competitie komend seizoen is bekend. Het was wederom een flinke puzzel. Helaas is het niet gelukt om 3 damesteams samen te stellen. Ook bij de heren was het even puzzelen gezien het lage aantal heren dat bij heren 1 is overgebleven. In goed overleg is dan ook besloten dat Heren 1 komend jaar derde klasse gaat spelen. Op deze manier kunnen de heren van elkaar lenen komend seizoen gezien de krappe bezetting. Ga naar teams om de indeling te bekijken.

Sponsorkliks - Bestel online artikelen en sponsor VC Blijham

Wil jij VC Blijham ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan je online aankopen doet via SponsorKliks. Voor jou een kleine moeite, voor de vereniging directe inkomsten. Als alle leden hier gebruik van maken kan dit een mooi bedrag opleveren. Je kunt bestellen bij de meeste bekende webwinkels, zoals Bol.com, Coolblue, etc. Kijk zelf maar! 


Activiteiten programma en organisatie 2018-2019

Activiteit

Maand

2018

Zomer afsluiting BBQ

juni

Heren 1

Banketstaven actie

november

Bestuur

Kersttoernooi

december

Bestuur

Feestavond 

Maart

Dames 2

MZVT

mei

Dames 1 & Heren 2

Ledenpas

Met ingang van seizoen 2015-2016 ontvangen alle leden van VCB een ledenpas. Hiermee kun je gebruik maken van leuke kortingen van onze sponsoren. Lees verder op de pagina ledeninfo.