VC Blijham

de leukste Volleybalvereniging van Blijham!Regels RIVM

Voor alle sporters in de gemeente Westerwolde,

Afgelopen dinsdag 2 november heeft het kabinet met een persconferentie weer een aanscherping van de corona-spelregels gepresenteerd. De teugels zijn behoorlijk aangehaald en hierbij is de sportbranche zeker niet gespaard.

De belangrijkste maatregelen voor sport vanaf zaterdag 6 november a.s.

•       De basisregels blijven van kracht, waaronder het dringende advies om voor en na het sporten 1,5 meter afstand van anderen te houden.

•       Bij het betreden van een binnensportlocatie geldt dat een Corona Toegangsbewijs (CTB) verplicht is vanaf 18 jaar voor zowel sporters als publiek.

Dit geldt dus voor de volledige binnensport en ook voor kleedkamers, toiletten en kantines én de buitenterrassen van buitensportlocaties.

De sportaanbieders checken het CTB in combinatie met een identiteitsbewijs. Voor de binnensport bij de ingang van de accommodatie; voor de buitensport bij de ingang van de binnenruimte en van het buitenterras.

•       Voor mensen met een functie op of in de sportaccommodatie geldt de CTB-verplichting niet.

Dit betreffen o.a. onderhoudsmensen, trainers/coaches (ook van de uitclubs), bestuursleden, vrijwilligers, etc. Ouders en begeleiders die meerijden naar uitwedstrijden vallen hier niet onder. Zij moeten als publiek in de binnensport weer wel een CTB tonen.

•       Voor het samen reizen in een auto naar trainingen/wedstrijden zijn geen beperkingen. Gebruik hier vooral het gezonde verstand en maak samen afspraken hierover.

•       De vereniging mag buiten een “afhaalpunt” inrichten voor de verkoop van eten en drinken, zonder dat er een check op het CTB nodig is.

Komende zaterdag is het al 6 november. De overheid/gemeente heeft er begrip voor dat de praktische invoering van de CTB-controles tijd kost. Wij vragen jullie dit wel serieus op te pakken en de nodige voorbereidingen alvast te treffen.

Wij realiseren ons dat deze maatregelen een zeer zware wissel trekken op de vrijwilligers en medewerkers werkzaam in de sportbranche. We zullen met elkaar de schouders er onder moeten zetten om het tij weer te keren.

De sportaanbieders in Westerwolde hebben het afgelopen anderhalf jaar laten zien dat zij over veel creativiteit en veerkracht beschikken.

We rekenen dan ook nu weer op jullie (sportieve) medewerking!


We gaan er samen weer een leuk seizoen van maken!

Dag

Team

Start

Einde

Veld

Trainer

Maandag

Dames 1  

18:30

20:00

1

Herman Sanders

 Maandag 

Dames 2

20:00

21:30

1

Herman Sanders

Maandag

Heren 1 & 2

20:00

21:30

2

Bas HartogWoensdag

Jeugd

18:00

19:30

2

Janne Bouman & Vera Gerringa

 

 

   

Donderdag 

Dames 1 

18:30

20:00

2

Herman Sanders

Donderdag 

Recreanten

20:00

21:30

2

Bas Hartog


Schema thuiswedstrijden en programma (seizoen 2021-2022)

Selecteer het team zodat je kunt zien wanneer er wedstrijden gespeeld worden. 

Dinsdag 


Zaterdag

19:30 Dames 2  Heren 1


   18:00  Jeugd Mix-C

18:30  Dames 1 

Even Week


Even Week


Vakanties 2021-2022

Tijdens de Kerstvakantie en de zomervakantie wordt er niet getraind. 

Vakantie

Datum

Herfstvakantie


Kerstvakantie


Voorjaarsvakantie


meivakantie


Zomervakantie


 


E-mailen