VC Blijham

de leukste Volleybalvereniging van Blijham!

NIEUWS 

Algemene Ledenvergadering & Kersttoernooi

Op maandagavond 16 december vindt de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats. De agenda en stukken volgen in week 49 in de nieuwsbrief. Aansluitend organiseren we een gezellig kersttoernooi met een hapje en een drankje. Kosten ed volgen. 

Komt allen, het beloofd weer een gezellige avond te worden!

Sportmarkt Blijham een succes!

Circa 30 kinderen uit Blijham en omgeving hebben tijdens de sportmarkt op 5 oktober 2019 een clinic volleyballen gevolgd. Deze werden verzorgd door onze enthousiaste leden Janne Bouman en Judith Kor.

Na afloop van de clinic hebben een paar meisjes (van 10 tot 12 jaar) laten weten graag te willen volleyballen. Zodra we meer aanmeldingen krijgen, willen we proberen een vaste wekelijkse training te organiseren voor jongere jeugdleden (meiden EN jongens!!). Wil jij ook volleyballen en ben je jonger dan 15? Neem dan contact op met onze jeugdcoördinator Sibylla Pastoor.  

Buiten had VC Blijham een stand met informatie, tevens was hier de mogelijkheid om een rebus op te lossen. 

De hoofdprijs: gratis volleyballen tot het einde van 2019.

De juiste oplossing van de rebus was:“VC Blijham, de leukste volleybalvereniging van Blijham”

Uit de goede oplossingen hebben we 2 winnaars getrokken, zij hebben inmiddels bericht ontvangen Wij hopen uiteraard dat de winnaars ook na 2019 onze vereniging blijven versterken.  

  • Clinic3
  • Sportmarkt 1
  • Sportmarkt 4

LEUK

Een nieuwe pagina, in plaats van de fotopagina. We zouden het leuk vinden wanneer onze leden een foto, wedstrijdverslag, teamuitje, etc. Met ons gaat delen! Het leukste verhaaltje, gekste foto, etc. van dat seizoen krijgt een leuke beloning! Heb je foto's, mail ze naar onze webmaster

Laatste nieuwsbrief

Lees hier de laatste nieuwsbrief van juni 2019

Stukken extra Algemene Ledenvergadering 

Op maandag 25 maart hebben we een extra Algemene Ledenvergadering gehad. Tijdens de vergadering is o.a. gesproken over de missie en de visie van de vereniging. Zijn diverse officiële stukken (statuten, huishoudelijk reglement, gedragscode, privacyverklaring) besproken en goedgekeurd door de aanwezige leden. Alle stukken die zijn besproken staan vanaf heden op deze website onder het nieuwe tabblad Bestuur. Zodat iedereen ze ten allen tijde kan inzien. 

Bekijk het aanbod

Sponsorkliks - nu ook in App-store en Android! 

Wil jij VC Blijham ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan je online aankopen doet via SponsorKliks. Om het nog eenvoudiger te maken voor jullie is de SponsorKliksapp (voor Android en Apple) ontwikkeld. Bestel dus nu je online inkopen via SponsorKliks. Voor jou een kleine moeit, voor de vereniging direct inkomsten. Als alle leden hier gebruik van maken kan dit een mooi bedrag opleveren. 

Activiteiten seizoen 2019-2020


Banketstavenactie

Datum:01-11-2019

Ook dit jaar houden we weer een banketstavenactie. Omdat we als vereniging acties doen kunnen we de contributie voor alle leden laag houden.Terug naar overzichtActiviteit

Maand

2019-2020, organisatie door: 

Zomer afsluiting BBQ

juni

Heren 1

Banketstaven actie

november

Bestuur

Kersttoernooi

december

Bestuur

MZVT

mei

Dames 2 & Heren 2

Jeugdactiviteit

juni

Dames 1


E-mailen